TraXperience®

Berg & Bochten

Sturen, sturen en nog eens sturen


Onze instructeurs nemen je mee naar de mooiste wegen met de meest uitdagende bochten. Zoveel dat je er 's nachts van droomt. Na deze training kun je dingen met je motor die je niet voor mogelijk hield.

Motor haarspeldbocht

Voor deze 4-daagse training met 3 overnachtingen werken wij samen met Horizon Motor Reizen.

Wij kunnen namelijk geen reizen organiseren en hanteren het "schoenmaker blijf bij je leest"-principe!
In deze samenwerking is RinCC® verantwoordelijk voor de inhoud van de training. Horizon Motor Reizen verzorgt de logistieke en administratieve afhandeling. Meer informatie over deze trainingen kunt u vinden op de website van Horizon Motor Reizen. Klik op de link hieronder voor info & inschrijven.

Wat houdt het in?

Voor wie bestemd?

Onze, nu al befaamde, Berg & Bochten Training® Basis (RinCC-BBT-1) is voor iedereen die al in een bergachtige omgeving heeft gereden of daar wil gaan rijden en zich daar verder in wil bekwamen.
Deze training is de voorbereidende training voor onze Berg & Bochten Training® Gevorderden (RinCC-BBT-2). Voor diegene die de Training Basis heeft gedaan is er de Training Gevorderden. Als je meedoet aan deze training, wordt van je verwacht dat je de basismotorvaardigheden beheerst.


Wat is het doel?

Het uitbreiden van je vaardigheden in een bergachtige omgeving. Dit geldt voor beide trainingen. Na de training ben je in staat om op een veilige en vlotte manier bergachtige omgevingen de baas te kunnen.

 

Wat gaan we doen?

Mooie asfaltwegen met uitdagende doorlopende bochten, maar ook kleine bergweggetjes en haarspeldbochten; het mooie van motorrijden. Je hoort iedereen euforisch over het rijden in de bergen, want daar heb je ‘echte’ bochten! En als je daar dan bent, heb je toch wel eens het gevoel dat de bochten niet helemaal lekker lopen en kan er wel eens een ‘onvoorzien’ momentje zijn! Maar waar ligt dat nu aan? Daar geeft de RinCC® instructeur antwoord op tijdens de training in een theoriesessie op de eerste avond.

De TraXperience® Berg & Bochten Training® (BBT) is een combinatie van een 4-daagse motorreis met een bergvaardigheidstraining, om op een ontspannen en gecontroleerde wijze bochten te rijden. De routes zijn op een zodanige wijze uitgezet dat de theorie veelvuldig in de praktijk geoefend kan worden.

De grootte van de groepen is maximaal 6 personen per RinCC® instructeur. Door onze invulling rijd je effectief 2 dagen onder begeleiding van de RinCC® instructeur. En die speelt kort op de bal!

In de Training Gevorderden gaan we eerst in een gesloten omgeving aan de slag om het kijken, remmen en uitwijken in de bocht extremer te oefenen.

Voor beide trainingen staat de RinCC® instructeur altijd met je in contact via 'het oortje' om je tips te geven.

Wat zijn de kosten?

De Training Basis (RinCC-BBT-1) wordt gegeven in de Eifel in Duitsland.
Voor de 4-daagse Training Basis geldt een prijs vanaf € 519,- (incl. BTW).
De Training Gevorderden (RinCC-BBT-2) wordt gegeven in Luxemburg.

Voor de 4-daagse Training Gevorderden geldt een prijs vanaf € 559,- (incl. BTW).

Is absoluut top!!!, zeker doen!!!!, de beste in zijn soort!!!
Juli 2020

profile-pic
Robert Zandvoort

Hey Chris, Bedankt voor de leerrijke dagen! Ondanks ik op het weekend had verteld, dat ik het gevoel had een soort plateau bereikt te hebben, kan ik je nu zeggen dat ik toch weer een trapje op de niveauladder ben gestegen. Ik ben afgelopen week immers nog eens gaan rijden in Luxemburg. Dat ging écht vlotter dan tijdens voor weekend. Het weekend heeft dus zijn vruchten afgeworpen. Missie geslaagd. Mogelijk was het vertrouwenstekort dus de onzekerheid tijdens rijden onder jullie streng maar rechtvaardige toeziende oog 😂. In ieder geval bedankt voor de lessen en bedankt voor het diploma.
Groetjes, Thomas
Mei 2022

profile-pic
Thomas van den Bosch

Terug naar boven