TraXperience® - Control

Ultieme motorbeheersing


Deze training staat in het teken van het verhogen van jouw motorbeheersing en kan worden gevolgd door elke motorrijder, ongeacht het niveau. Dit gebeurt op een besloten terrein.

Motorrijinstructie
Precies sturen met je motor

Wat gaan we doen?

Er is veel aandacht voor de balans tussen motor en bestuurder en de kijktechniek. Dit is één van de meest belangrijke basisvaardigheden met betrekking tot veilig motorrijden.


Onderwerpen die aan bod komen zijn:

zithouding op de motor / opwarming op de motor / stuurtechnieken / controle motorfiets op lage snelheden / draaien op lage snelheid (halve draai - achtje) / rijstijlen in bochten / noodstop (met passagier) / remmen en uitwijken.


Door wie wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven door hoog opgeleide, gespecialiseerde en ervaren RinCC instructeurs.


Indeling van de dag

08h45  ontvangst, doornemen dagplanning + registratie (incl. koffie en koffiekoek)

09h15  start van de training op een gesloten oefenterrein

11h00  korte pauze

12h30  lunch (incl.)

13h30  vervolg van de training op een gesloten oefenterrein

16h30  evaluatie, afronding en uitreiking deelnamecertificaat


Waar en wanneer?

Wij geven de trainingen in Geel (B).

Kijk voor de beschikbare data op de onderstaande button naar boekingspagina. :

Wat zijn de kosten?

Kosten per persoon zijn € 175,- inclusief BTW, inclusief koffie & koffiekoek, lunch, drankje en certificaat.

Deelname is met je eigen motor. Heb je (nog) geen eigen motor, dan is het mogelijk voor deze training een lesmotor bij ons te huren. Vraag naar de voorwaarden!

Maximaal 6 deelnemers per training. De training gaat door bij deelname vanaf 4 personen.

€ 150 korting van BMW Motorrad Belux!

Bij aanschaf van sommige nieuwe BMW modellen biedt uw BMW dealer u een voucher aan.
Deze voucher geeft u recht op een korting van € 150 op deze training. Heeft u een voucher ontvangen bij uw nieuwe BMW? Dan kunt dit bij het boeken van de training aangeven door het betreffende vakje aan te vinken.

Hey Chris, Super bedankt voor de zeer leerrijke dag. Ik voel me nu veel zekerder op mijn moto. Het was ook zeer leuk gegeven. Topper! Mvg. Hubert

profile-pic
Hubert Vandermeeren

Ik vond de training zeer interessant en het was absoluut een fijne dag. Het was inmiddels 6 jaar geleden dat ik mijn rijbewijs had behaald en dus was het fijn om de manoeuvres nog eens te oefenen en deze keer met mijn eigen motor. Dit geeft mij meer zekerheid en vertrouwen op de motor. Ik ben inmiddels ook al volop bezig om de bochtentechniek toe te passen op weg naar het werk en dit bevalt me zeer goed. Volgende week heb ik een 2daagse gepland in Luxemburg en Duitsland dus ik kijk er naar uit om deze hier ook te gebruiken. Bedankt en tot een volgende training.

profile-pic
Thomas van Eijndhoven

De training van afgelopen zondag was geweldig, Hartstikke bedankt Chris.
Ik heb enorm genoten vanaf het begin dat we bij jou op het terrein aankomen. Je zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, je begint de training met ontzettend leuke oefeningen, waarvan ik eerst dacht die gaan mij echt niet lukken, maar niets is minder waar, de hele groep doet de oefeningen, door deze oefeningen realiseer je je wat die motor allemaal kan, dat maakt het rijden erop nog leuker :)
Je bouwt de training ook langzaam op, van je houding, de remproef tot aan het bochtjes maken, uitwijk manoeuvres en nog veel meer, de dag vliegt voorbij. Ik verliet jouw terrein aan het einde van de middag met meer vertrouwen zowel in mijzelf als in de motor. Ik raad deze training iedere motorrijder aan, het maakt je scherp, het houdt je scherp en het rijden wordt nog leuker. Het is een investering in jezelf en draagt bij aan je eigen veiligheid op de weg.
Hartelijke groeten,
Wieke Pulles

profile-pic
Wieke Pulles

Hey Chris, Voor mij was het een top ervaring. Denken dat je met een motor overweg kunt tot op het moment dat je de cursus start. Eigenlijk kende ik er maar weinig van naar mijn mening. Heel veel geleerd met een duidelijke uitleg! En inderdaad met het naar huis rijden had ik meer vertrouwen en zat meer ontspannen op de motor. Een aanrader voor iedereen! Bedankt Chris! Super goed gedaan!

profile-pic
Marcel Noyen Zaakvoerder Noyen Class BVBA

Hallo Chris,
De training was een fijne ervaring waarvan ik enorm veel heb opgestoken. Dankzij jou enthousiasme en kennis is deze dag voorbij gevlogen en ben ik er van overtuigd dat dit mijn rijstijl ENORM zal verbeteren. Ik beveel deze cursus aan al mijn motorvrienden aan. Je hebt er een fan bij. Tot een volgende keer en keep up the good work.

profile-pic
Marc Kerkhofs

Hoi Chris, was een leuke en leerzame dag, weer lekker gestoeid met brommer, weer mooie tips waar ik aan de gang mee kan gaan. Ga zeker nog x trainingen bij jou volgen, leuk en leerzaam dus, TOP. Met vriendelijke groet, Dennis

profile-pic
Dennis van Gerven

Retour en haut