TraXperience® - Control

Ultieme motorbeheersing


Deze training staat in het teken van het verhogen van jouw motorbeheersing en kan worden gevolgd door elke motorrijder, ongeacht het niveau. Dit gebeurt op een besloten terrein.

Motorrijinstructie
Precies sturen met je motor

Wat gaan we doen?

Er is veel aandacht voor de balans tussen motor en bestuurder en de kijktechniek. Dit is één van de meest belangrijke basisvaardigheden met betrekking tot veilig motorrijden.


Onderwerpen die aan bod komen zijn:

zithouding op de motor / opwarming op de motor / stuurtechnieken / controle motorfiets op lage snelheden / draaien op lage snelheid (halve draai - achtje) / rijstijlen in bochten / noodstop (met passagier) / remmen en uitwijken.


Door wie wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven door hoog opgeleide, gespecialiseerde en ervaren RinCC instructeurs.


Indeling van de dag

08h45  ontvangst, doornemen dagplanning + registratie (incl. koffie en koffiekoek)

09h15  start van de training op een gesloten oefenterrein

11h00  korte pauze

12h30  lunch (incl.)

13h30  vervolg van de training op een gesloten oefenterrein

16h30  evaluatie, afronding en uitreiking deelnamecertificaat


Waar en wanneer?

Wij geven de trainingen in Geel (B).

Kijk voor de beschikbare data op de onderstaande button naar boekingspagina. :

Wat zijn de kosten?

Kosten per persoon zijn € 175,- inclusief BTW, inclusief koffie & koffiekoek, lunch, drankje en certificaat.

Deelname is met je eigen motor. Heb je (nog) geen eigen motor, dan is het mogelijk voor deze training een lesmotor bij ons te huren. Vraag naar de voorwaarden!

Maximaal 6 deelnemers per training. De training gaat door bij deelname vanaf 4 personen.

Hey Chris, Super bedankt voor de zeer leerrijke dag. Ik voel me nu veel zekerder op mijn moto. Het was ook zeer leuk gegeven. Topper! Mvg. Hubert

profile-pic
Hubert Vandermeeren

Bedankt voor de cursus Control afgelopen zondag in Geel. Op een prettige manier laat je me mijn eigen grenzen verleggen waardoor ik de Vstrom beter de baas kan. Ik kom zeker een keer de cursus Onroad Cornering bij je doen.

profile-pic
Thijs Kieft

Hi Chris,
Hartstikke bedankt voor deze dag. Het was weer een cadeautje!
Hierbij mijn evaluatie van de training.:
Mijn bedoeling met het volgen van de Traxperience Control training was een beter gevoel te krijgen met mijn nieuwe motor.
Oefeningen uit de motoropleiding worden uit de kast gehaald en stevig opgepoetst met een paar tandjes erbij.
De kracht van Chris is dat hij je aanspreekt aan op je eigen niveau en dat gebruikt dat als uitgangspunt voor jouw verbeteringen.
Vooral de tips over kijktechnieken zijn als zeer nuttig ervaren maar ook het langzaam manoeuvreren met de motor, korte slalom
, U-turn en 8-tjes zijn tijdens deze dag ruimschoots aan bod gekomen.
Daarnaast waren er noodstop oefeningen met oplopende snelheid en veel balansoefeningen met de motor, alles op een positieve manier benaderd.
Het mooie van deze dag is dat je vanaf de eerste oefeningen merkt dat het werkt, je krijgt meer vertrouwen,
daardoor meer fun en je gaat er vooral veiliger door rijden!
Mijn vertrouwen in deze motor is in 1 dag enorm gegroeid omdat Chris mij met een paar goed geplaatste tips en adviezen
duidelijk heeft gemaakt waar mijn aandachtspunten liggen. Dank je wel Chris voor deze dag! Ik heb weer veel van je geleerd.
Hartelijke groet en weer tot snel,

profile-pic
Mark Pulles

Hey Chris, Voor mij was het een top ervaring. Denken dat je met een motor overweg kunt tot op het moment dat je de cursus start. Eigenlijk kende ik er maar weinig van naar mijn mening. Heel veel geleerd met een duidelijke uitleg! En inderdaad met het naar huis rijden had ik meer vertrouwen en zat meer ontspannen op de motor. Een aanrader voor iedereen! Bedankt Chris! Super goed gedaan!

profile-pic
Marcel Noyen Zaakvoerder Noyen Class BVBA

Hey Chris, het was een super leuke dag, de skills wat kunnen bijschaven, een top locatie en goed weer. Voor herhaling vatbaar...tot de volgende. Groeten, Gunther

profile-pic
Gunther Torfs

Ik vond de training zeer interessant en het was absoluut een fijne dag. Het was inmiddels 6 jaar geleden dat ik mijn rijbewijs had behaald en dus was het fijn om de manoeuvres nog eens te oefenen en deze keer met mijn eigen motor. Dit geeft mij meer zekerheid en vertrouwen op de motor. Ik ben inmiddels ook al volop bezig om de bochtentechniek toe te passen op weg naar het werk en dit bevalt me zeer goed. Volgende week heb ik een 2daagse gepland in Luxemburg en Duitsland dus ik kijk er naar uit om deze hier ook te gebruiken. Bedankt en tot een volgende training.

profile-pic
Thomas van Eijndhoven

Terug naar boven