TraXperience® - Control

Ultieme motorbeheersing


Deze training staat in het teken van het verhogen van jouw motorbeheersing en kan worden gevolgd door elke motorrijder, ongeacht het niveau. Dit gebeurt op een besloten terrein.

Wat gaan we doen?

Er is veel aandacht voor de balans tussen motor en bestuurder en de kijktechniek, één van de meest belangrijke basisvaardigheden met betrekking tot veilig motorrijden.


Onderwerpen die aan bod komen zijn:

zithouding op de motor / opwarming op de motor / stuurtechnieken / controle motorfiets op lage snelheden / draaien op lage snelheid (halve draai - achtje) / rijstijlen in bochten / noodstop (met passagier) / remmen en uitwijken.


Door wie wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven door hoog opgeleide, gespecialiseerde en ervaren RinCC instructeurs.


Indeling van de dag

08h45  ontvangst, doornemen dagplanning + registratie (incl. koffie en koffiekoek)

09h15  start van de training op een gesloten oefenterrein

11h00  korte pauze

12h30  lunch (incl.)

13h30  vervolg van de training op een gesloten oefenterrein

16h30  evaluatie, afronding en uitreiking deelnamecertificaat


Waar en wanneer?

Wij geven de trainingen in Geel (B).

Kijk voor de beschikbare data op de onderstaande button naar boekingspagina. :

Wat zijn de kosten?

Kosten per persoon zijn € 175,- inclusief BTW, inclusief koffie & koffiekoek, lunch, drankje en certificaat.

Deelname is met je eigen motor. Heb je (nog) geen eigen motor, dan is het mogelijk voor deze training een lesmotor bij ons te huren. Vraag naar de voorwaarden!

Maximaal 6 deelnemers per training. De training gaat door bij deelname vanaf 4 personen.

Ik vond de training zeer interessant en het was absoluut een fijne dag. Het was inmiddels 6 jaar geleden dat ik mijn rijbewijs had behaald en dus was het fijn om de manoeuvres nog eens te oefenen en deze keer met mijn eigen motor. Dit geeft mij meer zekerheid en vertrouwen op de motor. Ik ben inmiddels ook al volop bezig om de bochtentechniek toe te passen op weg naar het werk en dit bevalt me zeer goed. Volgende week heb ik een 2daagse gepland in Luxemburg en Duitsland dus ik kijk er naar uit om deze hier ook te gebruiken. Bedankt en tot een volgende training.

profile-pic
Thomas van Eijndhoven

Hoi Chris, was een leuke en leerzame dag, weer lekker gestoeid met brommer, weer mooie tips waar ik aan de gang mee kan gaan. Ga zeker nog x trainingen bij jou volgen, leuk en leerzaam dus, TOP. Met vriendelijke groet, Dennis

profile-pic
Dennis van Gerven

Bedankt voor de cursus Control afgelopen zondag in Geel. Op een prettige manier laat je me mijn eigen grenzen verleggen waardoor ik de Vstrom beter de baas kan. Ik kom zeker een keer de cursus Onroad Cornering bij je doen.

profile-pic
Thijs Kieft

Hey Chris, het was een super leuke dag, de skills wat kunnen bijschaven, een top locatie en goed weer. Voor herhaling vatbaar...tot de volgende. Groeten, Gunther

profile-pic
Gunther Torfs

Terug naar boven