TraXperience® - ReStart

Weer wennen training


Deze training is bedoeld voor iedereen die al enige tijd, zeg maar jaren, niet meer op een motor heeft gereden en nu weer lekker wil gaan motorrijden. Met praktische oefeningen leer je in korte tijd veel bij.

Na afloop van deze training voel je je veel meer vertrouwd met de motor. Zodat je van het rijden kunt genieten en verrassende of gevaarlijke situaties de baas kunt.

Wat gaan we doen?

Wij adviseren en begeleiden je tijdens deze 1 op 1 training op maat. Invulling van de training gaat dus altijd in overleg. Belangrijk is dat je beschikt over de basisvaardigheden die je als motorrijder nodig hebt. Daarom beginnen we altijd bij de basis van het motorrijden; sturen, remmen, kijken. Daarna kunnen we nog ingaan op speciale wensen, qua training. Dit is maatwerk en bespreken we altijd voorafgaand aan de training.

  • Data, tijdstip en startlocatie worden op aanvraag gepland, vraag naar de mogelijkheden!

Wat zijn de kosten?

Kosten per uur: € 60.

Minimale afname: 2 uur.

Deelname is met je eigen motor. Heb je (nog) geen eigen motor, dan is het mogelijk voor deze training een lesmotor bij ons te huren. Vraag naar de voorwaarden!

Deze training is individueel.

Door wie wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven door hoog opgeleide, gespecialiseerde en ervaren RinCC instructeurs.


Waar en wanneer?

Deze individuele training is op aanvraag.

Goedemiddag Simon van Meeusen Motoren, Ik wil je nog eens bedanken voor de gouden tip om bij Chris les te gaan volgen. Dankzij zijn geduld is mijn gebrek van vertrouwen heel goed opgekrikt. Ik zal nu weer met veel plezier toeren met mijn moto. Groetjes en tot ziens. Veronique

profile-pic
Veronique Vandamme

Terug naar boven